Maskinudlejning - MIS RENTAL​

​Brug for at leje det helt tunge grej?

Med MIS Rental får du høj fleksibilitet og god økonomi når du skal leje maskiner.

​Det er sund fornuft at leje i stedet for at eje! Med MIS Rental slipper du for at binde penge i dyre maskiner, kan fokusere på din kerneforretning og får samtidig masser af fleksiblitet ind i din drift.

Vi har lejet maskiner og materiel ud i 20 år. Og har alt! Bl.a. gravemaskiner, gummigeder, sortereanlæg og stakketransportører.

Og også inden for specialudstyr skal du lede længe efter et udvalg, som det vi kan give dig, når det handler om f.eks. betonhamre, betonsakse og nedbrydningskugler.

​MIS Rental giver dig masser af attraktive fordele – f.eks. landsdækkende service – 24 timer i døgnet 365 dage om året – én månedlig og let overskuelig faktura, hvor alle udgifter er samlet og fleksible lejebetingelser.

Hos os kender du på forhånd din lejepris og slipper for ubehagelige økonomiske overraskelser. Uanset om du lejer en maskine for en dag, en uge eller en måned.

Ring til os i dag på telefon 57 80 80 83, hvis du skal igang i morgen. 

Download vores brochure her

Download vores prisliste her

​​FÅ ET TILBUD

Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbud? Kontakt os allerede i dag på nedenstående formular. Vi vender tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os

Firmainfo

​Bakkegaard Recycling A/S​

Europavej 24

7000 Fredericia 

​​

CVR: 76769117

tlf-hvid  75 38 12 22

Tilmeld nyhedsbrev