​KOMPOSTERING AF DIVERSE HAVE- OG PARKAFFALD

​Kompostering er en af vores varemærker, og vi har stor erfaring med denne type opgaver. Vi kører gerne ud til dig fra vores beliggenhed i Sønderjylland. Vi benytter vi os af vores maskiner, Doppstadt 620 maskinen og Doppstadt Büffel 3060, når vi behandler dit haveaffald, og garanterer samtidig en høj kvalitet til en god pris.

​​

Få en professionel kompostering

Kompostering er den proces, som foregår ved neddeling af haveparkaffald. Her lægger vi materialet (affaldet) op i nogle miler, som opvarmes. Når temperaturen for milerne når op på ca. 70 gr. C, så vendes milen. Denne gentages et par gange, så vi kan sikre os, at det indvendige materiale bliver blandet op med det udvendige, så vi får det hele omsat til kompost (jord). Herefter sorterer vi komposten, hvor alle de grove stykker sorteres fra, så jorden kan anvendes til afdækning og jordforbedring.​

​Hos Bakkegård A/S ser vi kompostering som en meget professionel proces, og derfor har vi investeret i kvalitetsmaskiner samt dygtige medarbejdere, så vi garanterer et slutresultat med en god service samt kvalitet af højeste kaliber.

​​

Vi kan hjælpe dig med komspostering

Vi har hjulpet mange kunder gennem tiden, både private og erhverv, hvorfor vi har stor erfaring på området. Kompostering er godt for miljøet, og kan samtidig gavne dig og din jordbund. Vi kan varmt anbefale, at du overvejer kompostering, og kontakter os, hvis du ønsker hjælp til opgaven. Ring på telefon. 7538 1222, så vi kan lave en aftale.​

​God økonomi

Der er god økonomi i at genanvende blandt andet trærødder og affaldstræ som CO2-venligt biobrændsel eller til for eksempel produktion af spånplader.

Minimal miljøbelastning

Træ og bioaffald er et næsten 100% CO2-neutralt og klima- og miljøvenligt råstof.

Onsite

Vi kommer til dig - og neddeler der hvor din opgave er. Så du får en effektiv, økonomisk og tidsbesparenden løsning.

Helt enkel

Vi har mere end 50 års "grøn erfaring". Lad os hjælpe dig med neddeling af dit træ og bioaffald.

Bakkegaard Recycling A/S​

Europavej 24, 7000 Fredericia 

Klik her for rutevejledning

Telefon: 7538 1222

E-mail: post@bakkegaard-as.dk

Om os

Bakkegård A/S er etableret den 1 nov. 1962 af Bent Gissel. I de første år beskæftigede vi os hovedsageligt med landbrugsarbejde, men efterhånden bevægede vi os over i andre aktiviteter.

logo-negativ