​KOMPOSTERING AF DIVERSE HAVE- OG PARKAFFALD

Hos Bakkegaard ser vi kompostering som en meget professionel proces, da er en af vores varemærker. Vi har stor erfaring med denne type opgaver, og vi anvender Doppstadt maskiner når vi behandler dit haveaffald. Med vores udstyr og dygtige maskinførere, garanterer vi en service af høj kvalitet til en god pris.

​​

Processen bag kompostering

Kompostering er den proces, som foregår ved neddeling af haveparkaffald. Her deles materialet op i miler, der opvarmes naturligt. Når temperaturen i milerne når op på ca. 70 grader, vendes milen. Denne gentages et par gange, så vi kan sikre os, at det indvendige materiale bliver blandet op med det udvendige, så vi får det hele omsat til kompost (jord). Herefter sorterer vi komposten, hvor alle de grove stykker sorteres fra, så jorden kan anvendes til afdækning og jordforbedring.​

​Hos Bakkegaard ser vi kompostering som en meget professionel proces, og derfor har vi investeret i kvalitetsmaskiner fra Doppstadt, samt dygtige medarbejdere, så vi garanterer et slutresultat med en god service samt kvalitet af højeste kaliber.

​​

Vi udfører professionel kompostering

Vi har igennem mange år hjulpet både private og erhvervskunder med professionel kompostering, hvilket afspejler vores store erfaring på området. Kompostering har mange fordele, bl.a. er det godt for miljøet, og kan samtidig gavne dig og din jordbund. Vi kan varmt anbefale, at du overvejer kompostering, og kontakter os, hvis du ønsker hjælp til opgaven. Ring på telefon. 7538 1222, så laver vi et gratis og uforpligtende tilbud, skræddersyet til din opgave. 

​God økonomi

Der er god økonomi i at genanvende blandt andet trærødder og affaldstræ som CO2-venligt biobrændsel eller til for eksempel produktion af spånplader.

Minimal miljøbelastning

Træ og bioaffald er et næsten 100% CO2-neutralt og klima- og miljøvenligt råstof.

Onsite

Vi kommer til dig - og neddeler der hvor din opgave er. Så du får en effektiv, økonomisk og tidsbesparenden løsning.

Helt enkel

Vi har mere end 50 års "grøn erfaring". Lad os hjælpe dig med neddeling af dit træ og bioaffald.

Bakkegaard Recycling A/S​

Europavej 24, 7000 Fredericia 

Klik her for rutevejledning

Telefon: 7538 1222

E-mail: post@bakkegaard-as.dk

Om os

Bakkegaard A/S er etableret den 1 nov. 1962 af Bent Gissel. I de første år beskæftigede vi os hovedsageligt med landbrugsarbejde, men efterhånden bevægede vi os over i andre aktiviteter.

logo-negativ