FRA KLIPNING AF GRÆS TIL SORTERING AF KOMPOST​​

​Bakkegård A/S er etableret den 1 nov. 1962 af Bent Gissel. I de første år beskæftigede vi os hovedsageligt med landbrugsarbejde, men efterhånden bevægede vi os over i andre aktiviteter. Blandt andet udførte vi klipning af græs langs veje med en af de første vinkelslåmaskiner af sin art, der kom til Danmark .

I 1970 påbegyndte vi skrælning af rabatter

En dansk produceret maskine fra Tim Maskinfabrik afskrællede jorden og læssede den på vogne i en og samme arbejdsgang. I dag er maskinerne staidg et yderst effektivt redskab, da de er ombygget til at lægge jorden på bagkanten af grøften eller ind på marken.

​​

I 1989 blev firmaet til et aktieselskab efter at have kørt i nogle få år som ApS

1989 tog vi fat på et helt nyt arbejdsområde, idet vi fra Tim Maskinfabrik indkøbte en neddelingsmaskine til neddeling af kommunalt indsamlet have-parkaffald. Det blev starten på det, vi primært beskæftiger os med i dag.

​​

De rigtige maskiner

Hos Bakkegård A/S er vi i besiddelse af tre Büffel 3060 og 1 AK 430 Doppstadt-neddelingsmaskine, som kommer rundt på kommunernes genbrugspladser og neddeler det indsamlede have-parkaffald.

Til sortering af kompost har vi fire Doppstadt SM 620 Profi. Sorteringen kan udføres med solde i forskellige maskestørrelser: 40 mm, 20 mm, 15 mm, 10 mm, 6mm og 4 mm - og derudover sortering med stjernesigte.

Maskinerne sorterer kompost, jord med indhold af sten, træ og andet affald.

Jubilæum

Det var med stor glæde, at vi i 2012 kunne fejre 50 års jubilæum. Gennem årene har virksomheden været igennem en stor og positiv udvikling,og vi har været glade for at kunne imødegå vores kunders ønsker og behov. Vi ser frem til mange flere år i branchen.​

2016 MIS Recycling A/S køber bakkegård A/S

Den 1. maj i år købte vi den mere end 50 år gamle miljøvirksomhed Bakkegård A/S, der ligger i Brørup mellem Kolding og Esbjerg, af Bent Gissel. Bent trak i det blå Kansas arbejdstøj og blev selvstændig allerede som 22-årig. I starten løste han mest opgaver for landbruget, og i en lang årrække udviklede “rabatskrælning” sig til et stort forretningsområde for Bakkegård.

I dag er det primært neddeling, sortering og kompostering, som Bent, hans hustru Else og de otte medarbejdere i virksomheden tilbyder kunderne.

Vi er stolte over at have overtaget en spændende miljøvirksomhed på et tidspunkt, hvor markedet for neddeling af “grønt affald” f.eks. have-/parkaffald, rødder og affaldstræ til produktion af CO2-neutralt biomasse og biobrændsel ikke har været større, og glæder os til at drive virksomheden videre.

​God økonomi

Der er god økonomi i at genanvende blandt andet trærødder og affaldstræ som CO2-venligt biobrændsel eller til for eksempel produktion af spånplader.

Minimal miljøbelastning

Træ og bioaffald er et næsten 100% CO2-neutralt og klima- og miljøvenligt råstof.

Onsite

Vi kommer til dig - og neddeler der hvor din opgave er. Så du får en effektiv, økonomisk og tidsbesparenden løsning.

Helt enkel

Vi har mere end 50 års "grøn erfaring". Lad os hjælpe dig med neddeling af dit træ og bioaffald.

Bakkegaard Recycling A/S​

Europavej 24, 7000 Fredericia 

Klik her for rutevejledning

Telefon: 7538 1222

E-mail: post@bakkegaard-as.dk

Om os

Bakkegaard A/S er etableret den 1 nov. 1962 af Bent Gissel. I de første år beskæftigede vi os hovedsageligt med landbrugsarbejde, men efterhånden bevægede vi os over i andre aktiviteter.

logo-negativ