NEDDELING AF AFFALD I ALLE MÆNGDER OG STØRRELSER

​Hos Bakkegaard A/S kan vi hjælpe dig med neddeling af affald i alle størrelser. Vi har beliggenhed i Taulov, samt i Sorø, og vi servicerer hele Danmark. Vi har stor erfaring med disse typer af opgaver, og har det helt rette udstyr til at håndtere de store mængder af affald. Vi hjælper dig, uanset om du henvender dig som privat- eller erhvervskunde.

​​

Høj professionalisme ved neddeling af affald

Vi har en stor passion for vores arbejde, og sørger for altid at levere høj kvalitet med et smil på læben. Vi kan håndtere følgende:

​​

Have-/parkaffald

Deponeringsaffald

Trærødder, stød og stammer

Europaller, trækasser mm.

Sveller

Trykimprægneret træ

Storskrald

Vi benytter Doppstadt maskiner, hvilket er toppen inden for branchen, og vores moderne neddelere kan klare enhver opgave, uanset størrelse og kapacitet. Vi udfører opgaven via gummiged eller sortergrab, alt efter forhold og størrelse. 

Få et godt tilbud

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med neddeling af træaffald, affald eller rødder. Kontakt os i dag på telefon: 75 38 12 22, så fremsender vi dig et gratis og uforpligtende tilbud på neddeling af affald.​

​God økonomi

Der er god økonomi i at genanvende blandt andet trærødder og affaldstræ som CO2-venligt biobrændsel eller til for eksempel produktion af spånplader.

Minimal miljøbelastning

Træ og bioaffald er et næsten 100% CO2-neutralt og klima- og miljøvenligt råstof.

Onsite

Vi kommer til dig - og neddeler der hvor din opgave er. Så du får en effektiv, økonomisk og tidsbesparenden løsning.

Helt enkel

Vi har mere end 50 års "grøn erfaring". Lad os hjælpe dig med neddeling af dit træ og bioaffald.

Bakkegaard Recycling A/S​

Europavej 24, 7000 Fredericia 

Klik her for rutevejledning

Telefon: 7538 1222

E-mail: post@bakkegaard-as.dk

Om os

Bakkegaard A/S er etableret den 1 nov. 1962 af Bent Gissel. I de første år beskæftigede vi os hovedsageligt med landbrugsarbejde, men efterhånden bevægede vi os over i andre aktiviteter.

logo-negativ