NEDDELING AF AFFALD I ALLE MÆNGDER OG STØRRELSER

​Hos Bakkegård A/S kan vi hjælpe dig med neddeling af affald i alle størrelser. Vi har beliggenhed i Brørup, og ved Sorø vi og servicere hele Danmark. Vi har stor erfaring med disse typer af opgaver, og har det helt rette udstyr til at håndtere de store mængder af affald. Vi hjælper dig, uanset om du henvender dig som privat- eller erhvervs kunde.

​​

Høj professionalisme ved neddeling af affald

Vi har en stor passion for vores arbejde, og sørger for altid at levere høj kvalitet med et smil på læben. Vi kan håndtere følgende:

​​

Have-/parkaffald

Deponeringsaffald

Trærødder, stød og stammer

Europaller, trækasser mm.

Sveller

Trykimprægneret træ

Storskrald

Vi har 3 stk Doppstadt Büffel 3060 til rådighed og 2 stk Doppstadt Ak 430, Som vi kan klare enhver neddelings opgave og det stor stykker eller små .Og vi fylder typisk i med en gummiged men er der brug for sortering bruger vi en gravemaskine med sortergrab.

​​

Få et godt tilbud

Har du brug for hjælp i forbindelse med neddeling af affald eller træ eller rødder, og vil du gerne have erfarne folk til at hjælpe dig med at løse opgaven, så du sparer en masse tid? Kontakt os i dag på telefon. 75 38 12 22, og så fremsender vi dig et godt tilbud på neddeling af affald.​

​God økonomi

Der er god økonomi i at genanvende blandt andet trærødder og affaldstræ som CO2-venligt biobrændsel eller til for eksempel produktion af spånplader.

Minimal miljøbelastning

Træ og bioaffald er et næsten 100% CO2-neutralt og klima- og miljøvenligt råstof.

Onsite

Vi kommer til dig - og neddeler der hvor din opgave er. Så du får en effektiv, økonomisk og tidsbesparenden løsning.

Helt enkel

Vi har mere end 50 års "grøn erfaring". Lad os hjælpe dig med neddeling af dit træ og bioaffald.

Bakkegaard Recycling A/S​

Europavej 24, 7000 Fredericia 

Klik her for rutevejledning

Telefon: 7538 1222

E-mail: post@bakkegaard-as.dk

Om os

Bakkegård A/S er etableret den 1 nov. 1962 af Bent Gissel. I de første år beskæftigede vi os hovedsageligt med landbrugsarbejde, men efterhånden bevægede vi os over i andre aktiviteter.

logo-negativ