​Sikkerhed

​Alle skal komme sikkert igennem arbejdsdagen i et af de mest risikofyldte arbejdsmiljøer med store maskiner og tunge materialer. Skal vi nå vores målsætning om at undgå arbejdsulykker, stiller det krav til alle. Derfor skal alle Bakkegaard Recycling A/S​-medarbejdere have minimum klasse 2 sikkerhedsbeklædning på – fx refleksvest eller -jakke, lange bukser og godkendte sikkerhedssko- eller -støvler. Alle vores medarbejdere skal også bære sikkerhedshjelm med hagerem og beskyttelsesbriller, når de går og arbejder på en plads eller i en grusgrav.

Hvis din virksomhed har særlige krav til sikkerheden på arbejdsstedet, et det naturligvis de krav du stiller, som skal overholdes.

​God økonomi

Der er god økonomi i at genanvende blandt andet trærødder og affaldstræ som CO2-venligt biobrændsel eller til for eksempel produktion af spånplader.

Minimal miljøbelastning

Træ og bioaffald er et næsten 100% CO2-neutralt og klima- og miljøvenligt råstof.

Onsite

Vi kommer til dig - og neddeler der hvor din opgave er. Så du får en effektiv, økonomisk og tidsbesparenden løsning.

Helt enkel

Vi har mere end 50 års "grøn erfaring". Lad os hjælpe dig med neddeling af dit træ og bioaffald.

Bakkegaard Recycling A/S​

Europavej 24, 7000 Fredericia 

Klik her for rutevejledning

Telefon: 7538 1222

E-mail: post@bakkegaard-as.dk

Om os

Bakkegaard A/S er etableret den 1 nov. 1962 af Bent Gissel. I de første år beskæftigede vi os hovedsageligt med landbrugsarbejde, men efterhånden bevægede vi os over i andre aktiviteter.

logo-negativ