Miljø​

​På bare 20 år er vi blevet Danmarks største knuseentreprenør. Vækst – og det at være ledende og størst, forpligter. Også i forhold til miljøet og den verden vi kun har til låns. Vi tror på, at den enkelte skal tage ansvar. Privat og på jobbet. Derfor er vi grønne – når vi går på arbejde. Vi tænker grønt og ansvarligt, og vil altid at skåne vores fælles miljø mest muligt.

For eksempel ved at give vores kunder optimerede løsninger til genanvendelse af nedrivningsaffald, tegl eller asfalt. Og ved selv at kildesortere til genanvendelse. Eller ved at bruge den mest moderne teknologi som giver den laveste CO2-belastning, have den bedste logistik, det laveste brændstofforbrug og minimal tomgang på vores maskiner og anlæg.

Vi tror på at både udvikling og miljø kan blomstre og gro sammen.

​God økonomi

Der er god økonomi i at genanvende blandt andet trærødder og affaldstræ som CO2-venligt biobrændsel eller til for eksempel produktion af spånplader.

Minimal miljøbelastning

Træ og bioaffald er et næsten 100% CO2-neutralt og klima- og miljøvenligt råstof.

Onsite

Vi kommer til dig - og neddeler der hvor din opgave er. Så du får en effektiv, økonomisk og tidsbesparenden løsning.

Helt enkel

Vi har mere end 50 års "grøn erfaring". Lad os hjælpe dig med neddeling af dit træ og bioaffald.

Bakkegaard Recycling A/S​

Europavej 24, 7000 Fredericia 

Klik her for rutevejledning

Telefon: 7538 1222

E-mail: post@bakkegaard-as.dk

Om os

Bakkegaard A/S er etableret den 1 nov. 1962 af Bent Gissel. I de første år beskæftigede vi os hovedsageligt med landbrugsarbejde, men efterhånden bevægede vi os over i andre aktiviteter.

logo-negativ