​GOD ØKONOMI OG SUND FORNUFT – FOR DIG OG MILJØET

Der er både sund fornuft og god økonomi i at knuse på stedet. Du minimerer miljøbelastningen – både lokalt og globalt – og slipper både for store udgifter til transport, bortskaffelse af dine nedrivningsmaterialer og ud­gifter til nye materialer.

Genanvendelige materialer er ofte lige så gode – og nogle gange bedre – end naturens råstoffer. Fx kan knust og sorteret jernbeton, tegl og asfalt genanvendes når der skal anlægges veje og P-pladser eller laves fundamenter.

Vi har 14 mobilknuseanlæg som arbejder i både Danmark og Sydsverige onsite på nedrivningspladser, på omlastestationer og i grusgrave. Alle vores knusere har integreret sigte og overbånds­magnet, der renser den rå beton for for eksempel armeringsjern.

MIS Recycling har

11 rotationsknusere

Kegleknuser

Kæbeknuser

Betonhamre

Betonsakse

​God økonomi

Der er god økonomi i at genanvende blandt andet trærødder og affaldstræ som CO2-venligt biobrændsel eller til for eksempel produktion af spånplader.

Minimal miljøbelastning

Træ og bioaffald er et næsten 100% CO2-neutralt og klima- og miljøvenligt råstof.

Onsite

Vi kommer til dig - og neddeler der hvor din opgave er. Så du får en effektiv, økonomisk og tidsbesparenden løsning.

Helt enkel

Vi har mere end 50 års "grøn erfaring". Lad os hjælpe dig med neddeling af dit træ og bioaffald.

Bakkegaard Recycling A/S​

Europavej 24, 7000 Fredericia 

Klik her for rutevejledning

Telefon: 7538 1222

E-mail: post@bakkegaard-as.dk

Om os

Bakkegaard A/S er etableret den 1 nov. 1962 af Bent Gissel. I de første år beskæftigede vi os hovedsageligt med landbrugsarbejde, men efterhånden bevægede vi os over i andre aktiviteter.

logo-negativ