Kompostering af diverse have- og parkaffald

​Kompostering er en af vores varemærker, og vi har stor erfaring med denne type opgaver. Vi kører gerne ud til dig fra vores beliggenhed i Sønderjylland. Vi benytter vi os af vores maskiner, Doppstadt 620 maskinen og Doppstadt Büffel 3060, når vi behandler dit haveaffald, og garanterer samtidig en høj kvalitet til en god pris.

Få en professionel kompostering

Kompostering er den proces, som foregår ved neddeling af haveparkaffald. Her lægger vi materialet (affaldet) op i nogle miler, som opvarmes. Når temperaturen for milerne når op på ca. 70 gr. C, så vendes milen. Denne gentages et par gange, så vi kan sikre os, at det indvendige materiale bliver blandet op med det udvendige, så vi får det hele omsat til kompost (jord). Herefter sorterer vi komposten, hvor alle de grove stykker sorteres fra, så jorden kan anvendes til afdækning og jordforbedring.​

​Hos Bakkegård A/S ser vi kompostering som en meget professionel proces, og derfor har vi investeret i kvalitetsmaskiner samt dygtige medarbejdere, så vi garanterer et slutresultat med en god service samt kvalitet af højeste kaliber.

Vi kan hjælpe dig med komspostering

Vi har hjulpet mange kunder gennem tiden, både private og erhverv, hvorfor vi har stor erfaring på området. Kompostering er godt for miljøet, og kan samtidig gavne dig og din jordbund. Vi kan varmt anbefale, at du overvejer kompostering, og kontakter os, hvis du ønsker hjælp til opgaven. Ring på telefon. 75 38 12 22, så vi kan lave en aftale.​

​​FÅ ET TILBUD

Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbud? Kontakt os allerede i dag på nedenstående formular. Vi vender tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os

Firmainfo

​Bakkegaard Recycling A/S​

Europavej 24

7000 Fredericia 

​​

CVR: 76769117

tlf-hvid  75 38 12 22

Tilmeld nyhedsbrev