VI TILBYDER​

Neddeling med Doppstadt 3060 Bøffel

DW 3060 Bøffel er en meget kraftig universal neddeler udstyret med magnet. Det mobile anlæg er beregnet til at neddele stort brandbart materiale såsom bygningstræ, møbler, hele stammer, trærødder og landbrugsplastik.

Neddeling med Doppstadt AK 430

Med en Doppstadt 460 neddelingsmaskine neddeler vi kommunalt indsamlet have-parkaffald rundt på genbrugspladser i det sydlige Jylland. Neddelingen er første skridt til produktion af kompost. Neddelt have-parkaffald kan også udbringes direkte på landbrugsjord

Sortering af kompost, jord, bygningsaffald m.m.

Til det formål har vi flere mobile sorteringsanlæg som med forskellige soldstørelser laver materiale til flere formål samt stjernesigte.

Eksempelvis har vi tre Doppstadt SM 620 Profi. Sorteringen kan udføres med solde i maskestørrelserne 40 mm, 20 mm, 15 mm, 10 mm, 6mm og 4 mm - og derudover dortering med stjernesigte.​

Sortering af jord og deponeringsaffald

Sortering af jord på byggepladser, gamle opfyldningspladser m.v. giver mulighed for reducering af det materiale, der skal i deponi. Derudover muliggør det genanvendelse af jord, sten og jern.

​​FÅ ET TILBUD

Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbud? Kontakt os allerede i dag på nedenstående formular. Vi vender tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Kontakt os

Firmainfo

​Bakkegaard Recycling A/S​

Europavej 24

7000 Fredericia 

​​

CVR: 76769117

tlf-hvid  75 38 12 22

Tilmeld nyhedsbrev