Sortering af affald – en vigtig opgave

​Vi har solid erfaring med sortering af alt affald, kører gerne ud til dig fra vores hovedsæde i Brørup i Sønderjylland, og hjælper dig med opgaven. Derfor neddeler vi ikke bare dit affald – vi sorterer det også samtidig, således at det, der kan genbruges, bliver genbrugt, mens det der ikke kan, gennemgår den rigtige sortering, før det kører til bortskaffelse på en af kommunens genbrugspladser.

Vi passer vi på miljøet med sortering af affald

Det kan være et stort arbejde at sortere forskellige mængder af affald, og derfor har vi en stor Doppstadt 620 maskine til rådighed. Den vejer ca. 20 ton, og er en stor hjælp for os under sortering af affald. Med denne kan vi sortere efter forskellige maskestørrelser i solden, og vi har mulighed for at vælge størrelsen selv, hvor intervallet går fra 3 mm til 70 mm. Derfor kan vi hjælpe dig med at sortere store stykker træ fra, hvis du skal have gravet en have op og bortkørt store jordmængder.​

​Sorteringen af affald finder sted på samme måde ved en genbrugsplads, og derfor kan du vide dig helt sikker på, at sorteringen gøres efter bogen. Vi har stor erfaring med sorteringsopgaver, og det er derfor en formsag for vores kompetente team at klare opgaver som disse.

Ring og lav en aftale

Står du, og mangler hjælp til at få sorteret noget affald, jord eller lignende, og vil du gerne have det ordnet hurtigt, effektivt og til en god pris? Så kontakt os på telefon. 75 38 12 22 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

​​FÅ ET TILBUD

Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbud? Kontakt os allerede i dag på nedenstående formular. Vi vender tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Bakkegård A/S
Foldingbrovej 43
6650 Brørup

Kontakt os

Firmainfo

​BAKKEGÅRD A/S​

Foldingbrovej 43

6650 Brørup

​​

CVR: 20612630

tlf-hvid  75 38 12 22

Tilmeld nyhedsbrev