Neddeling af affald i alle mængder og størrelser

​Hos Bakkegård A/S kan vi hjælpe dig med neddeling af affald i alle størrelser. Vores maskinpark har beliggenhed i Brørup, og vi servicerer hele Sønderjylland. Vi har stor erfaring med disse typer af opgaver, og har det helt rette udstyr til at håndtere de store mængder af affald. Så har du brug for hjælp til neddeling og bortkørsel af affald, er vi de helt rette at kontakte. Vi hjælper dig, uanset om du henvender dig som privat- eller erhvervskunde.

Høj professionalisme ved neddeling af affald

I større projekter kan neddeling af affald kan være svært selv at transportere væk, og hertil kan vi stille vores mandskab til rådighed. Vi har en stor passion for vores arbejde, og sørger for altid at levere høj kvalitet med et smil på læben. Vi tager imod forskelligt affald, lige fra kompost, buske, træer og bygningstræ til madrasser, gulvtæpper, glas, plastikflasker, plastik fra landbrug etc., altså storskrald.

​Vi har en Doppstadt Büffel 3060 til rådighed, som kan klare enhver neddeling af affald. Den kan have plads til støre mængder affald, og en gummiged hjælper med at fylde den op. Herefter transporterer vi det til en kommunal genbrugsplads, hvor affaldet bliver neddelt, således at vi kan genbruge det igen.

Få et godt tilbud

Har du brug for hjælp i forbindelse med neddeling af affald, og vil du gerne have erfarne folk til at hjælpe dig med at løse opgaven, så du sparer en masse tid? Kontakt os i dag på telefon. 75 38 12 22, og så fremsender vi dig et godt tilbud på neddeling af affald.​

​​FÅ ET TILBUD

Har du brug for et gratis og uforpligtende tilbud? Kontakt os allerede i dag på nedenstående formular. Vi vender tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FØLG OS PÅ FACEBOOK

Bakkegård A/S
Foldingbrovej 43
6650 Brørup

Kontakt os

Firmainfo

​BAKKEGÅRD A/S​

Foldingbrovej 43

6650 Brørup

​​

CVR: 20612630

tlf-hvid  75 38 12 22

Tilmeld nyhedsbrev