75 38 16 50

​  Neddeling af træ

​  Knusning asfalt,beton,tegl

​  Neddeling af affald

​  Sortering af affald

​  Kompostering

​  Maskinudlejning

Vi tilbyder​

Affaldstræ

Siden 2003 har vi modtaget bygningstræ til genbrug på vores plads på Bakkegård.
Træet skal være renset for plastik, glas, gummi og trykimprægnering for, at det kan genanvendes.


Vi modtager affaldstræ fra møbel- og byggeindustrien samt kommunale genbrugspladser. Affaldstræet bliver neddelt og bragt til fabrik, hvor det bliver anvendt i produktion af spånplader.

Hos Bakkegård A/S modtog vi tilladelse til etablering af pladsen den 22. april 2003.

​​

Kontakt os for nærmere oplysninger om leveringsbetingelser og priser.

​​

Neddeling med Doppstadt 3060 Bøffel

DW 3060 Bøffel er en meget kraftig universal neddeler udstyret med magnet. Det mobile anlæg er beregnet til at neddele stort brandbart materiale såsom bygningstræ, møbler, hele stammer, trærødder og landbrugsplastik.

Neddeling med Doppstadt AK 430

Med en Doppstadt 460 neddelingsmaskine neddeler vi kommunalt indsamlet have-parkaffald rundt på genbrugspladser i det sydlige Jylland. Neddelingen er første skridt til produktion af kompost. Neddelt have-parkaffald kan også udbringes direkte på landbrugsjord.

Vending af kompost med Allu

For at få det bedste resultat skal den neddelte kompost vendes med jævne mellemrum. "Allu"-milevenderen kræver plads at arbejde på, men kan så til gengæld arbejde i store miler - 3 m i højde og 7 m i bunden. (12 m3 pr. lbm).

Sortering af kompost, jord, bygningsaffald m.m.

Til det formål har vi flere mobile sorteringsanlæg som med forskellige soldstørelser laver materiale til flere formål samt stjernesigte.

Eksempelvis har vi tre Doppstadt SM 620 Profi. Sorteringen kan udføres med solde i maskestørrelserne 40 mm, 20 mm, 15 mm, 10 mm, 6mm og 4 mm - og derudover dortering med stjernesigte.

Sortering af jord og deponeringsaffald

Sortering af jord på byggepladser, gamle opfyldningspladser m.v. giver mulighed for reducering af det materiale, der skal i deponi. Derudover muliggør det genanvendelse af jord, sten og jern.

Afskrældning af vejrabatter

Vand på vejbaner kan koste mange penge i forbindelse med skader på vejbelægningen. Derudover kan vand på vejen give akvaplaning og være farligt for trafikken. Rabatskrælderen skrælder overskudsjorden af i profil og lægger det over på bagkanten af grøften eller ind på marken.

Kantfræsning af vejrabatter

I den yderste kant ved vejrabatten, hvor der dels er en rende og lidt længere inde en vold, kan vores rabatfræser udligne rabatten. På den måde skal der ikke fjernes jord. Jorden skal blot lægges mest hensigtmæssigt.

Kontakt os​

Bakkegård A/S

Foldingbrovej 43
6650 Brørup

Telefon: 75 38 12 22

E-mail: post@bakkegaard-as.dk

​Bakkegård A/S   >   Foldingbrovej 43, 6650 Brørup  >  Telefon: 75 38 12 22  >  CVR: 76769117   >  post@bakkegaard-as.dk

Kontakt os​

Bakkegård A/S​

Foldingbrovej 43, 6650 Brørup​

Telefon: 75 38 12 22

CVR: 76769117​